Hiihtokoulu

Tervetuloa oppimaan lumiliikunnan riemua Teemun hiihtokouluun!

Yksityistunti (50 tai 100 min) on tehokasta henkilökohtaista lautailu-/hiihdonopetusta, toiveittesi ja taitotasosi mukaan. Yksityistunnille voit ottaa myös lisähenkilöitä mukaan!

Yksityistunnit

50 min 100 min
1 henk 35 € 60 €
2 henk 60 € 90 €
3 henk 80 € 105 €
4 henk 95 € 115 €
Välineet 10 € 15 €

Tuntien varaukset lipunmyynnistä  040 775 4866

Lastenkurssit

Kurssit 2 x 100 min

 captenfreedom
Hinta 85 € henkilö kurssi alkaa mikäli 3 hlö on ilmoittautunut
Välineet kurssin ajaksi 20 €

Lasten KURSSIT (2×100 min) ovat ehkä paras vaihtoehto 7 – 14 -vuotiaille laskettelua ja 8-14 -vuotiaille lumilautailua aloitteleville lapsille. Ryhmässä on vauhtia ja yhdessä oppimisen riemua. Kurssit ovat kahden päivän tehokursseja. Kurssin käymistä suositellaan aloittelijoille, sillä oppimalla lajin perusidean, on sitten myöhemmin helpompi harjoitella itse.

Laskettelu- ja lumilautakurssit la ja su klo 11.00-13.00.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja lipunmyynnistä 040 775 4866

Wernerikurssit 4 x 100 min
Hinta 135 € henkilö
kurssi alkaa mikäli 3-6 henkilöä on ilmoittautunut
Kurssit alkavat tasatunnein
Hiihtokoulu on auki, kun hissit pyörivät!
Välineet kurssin ajaksi 40 €

LumiWerneri (4×100 min) on tarkoitettu aloitteleville 5-7-vuotiaille lapsille. Kurssin jälkeen lapsi osaa kääntyä ja jarruttaa suksilla sekä käyttää hissejä. Jakso aloitetaan loivassa lastenrinteessa, mutta lopussa kokeillaan jo aikuisten rinteitäkin. LumiWernerin jälkeen lapsi on omatoiminen pieni hiihtäjä.Lisätietoja ja ilmoittautumiset lipunmyyntiin: (06) 4296 310, info(a)joupiska.fi


Hei! Minä olen Werneriw_kuva07_nayttaa

Olen ammatiltani hiihdonopettaja ja erikoistunut lasten opettamiseen. Työpaikkani on tietysti Joupiskan hiihtokeskus.

Joupiskalla pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Mitä Werneri opettaa?

Laskettelun ja lautailun opettelu aloitetaan rinnekäyttäytymisen alkeista: omiin välineisiin tutustutaan ensin tasamaalla. Turvallinen hissin käyttö, rinnesäännöt, ryhmässä toimiminen ja toisten auttaminen ovat alkeisopetuksen pääkohtia. Wernerin hiihtokoulun suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudankäyttäjä.

Miksi Werneri opettaa?

Wernerin hiihtokoulussa taidot ja varmuus rakentuvat aiemmin opitun päälle motorisen kehityksen kannalta oikeassa järjestyksessä. Innostava opetus, ahkera harjoittelu, monipuolinen liikunta sekä riittävä lepo harjoitusten välillä sytyttää innostuksen urheiluun, joka toivottavasti kestää läpi elämän.

Miten Werneri opettaa?

Hiihtokoulussa hiihdonopetus tapahtuu lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas. Hiihtokoulussa pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät siinä sivussa.